Meni Zapri

Dostava blaga

Dostava blaga
Izdelke kupcu dostavlja pogodbeni partner Pošta Slovenije (v nadaljevanju: «dostavljalec») na kupčev naslov v Sloveniji, ki je naveden v naročilu.
Dostavljalec izroči naročeno blago naslovniku osebno na naslovu, ki ga je kupec izbral kot kraj prevzema.  V kolikor na tem naslovu ni nikogar doma, pusti dostavljalec v poštnem nabiralniku obvestilo, v katerem navede mesto prevzema (najbližja poslovalnica Pošte Slovenija) in rok, v katerem lahko naslovnik pošiljko prevzame. Če naslovnik ne prevzame naročenega blaga v roku, ki je določen, se pošiljka vrne pošiljatelju. Za dostavo Pošta Slovenije za plačilo po povzetju z gotovino obračuna dodatni strošek 0,99 €. Cena dostave za Slovenijo je 5,00 €, za tujino pa po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.)

Osebni prevzem: Po predhodno oddanem spletnem naročilu, kjer ste za način dostave označili osebni prevzem, bomo naročeno blago pripravili in vas obvestili z elektronsko pošto, SMS sporočilom ali klicem na vašo tel. številko. Prevzem je možen na našem naslovu: Medal, Potočnikova 19, 1230 Domžale, ali v naši poslovni enoti Papirnica in trgovina Medal, Celovška 93a, Ljubljana 

Kupec oziroma naslovnik je dolžan ob prevzemu preveriti količino in kvaliteto blaga.

V primerih, ko ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave.