KAJ?

Vsi si želimo svojim najboljšim prijateljem omogočiti čim daljše in kakovostno življenje brez težav. European Pet Pharmacy je švedsko podjetje, specializirano za izdelavo profesionalnih prehranskih dodatkov za pse in mačke.

Filozofija ekipe European Pet Pharmacy temelji predvsem na tem, da je preventiva boljša kot kurativa, zato je večina izdelkov namenjenih preprečevanju težav in optimalnemu zdravju vaših ljubljenčkov v vseh življenskih obdobjih – od mladičkov do starostnikov, čeprav je nekaj izdelkov na voljo tudi za kurativne namene.  

Izdelki European Pet Pharmacy pokrivajo ne le različna obdobja starosti vaših ljubljenčkov, temveč tudi različne življenske sloge oziroma njihove energijske potrebe. Na voljo so izdelki primerni za hišne ljubljenčke, razstavne pse in mačke ter splošno aktivne pse, kot tudi pse, ki tekmujejo v različnih športnih ter breje psice in mačke.

Vsi izdelki so narejeni po istih normativih in uredbah, ki so zahtevani za izdelavo izdelkov za ljudi. Poleg tega je vse izdelke odobril inšpektorat za varno hrano in veterino. To zagotavlja vrhunske izdelke najboljše kakovosti za vaše pse in mačke.

KDO?

Izdelke European Pet Pharmacy izdeluje družinsko podjetje na Švedskem, ki se je v proizvodnjo suplementov usmerilo s ciljem ustvariti optimalne dodatke, ki bodo primerni za njihove pse, saj so tudi sami kot aktivni razstavljavci in tekmovalci v različnih disciplinah, na trgu pogrešali izdelke najvišje kakovosti, ki dajejo rezultate.

Tudi mi smo se na podlagi lastnih izkušenj, ki temelji na več kot 45 letih aktivne vzreje nemških ovčarjev, odločili, da postanemo partner in uvoznik izdelkov EPP v Slovenijo, saj smo že v kratkem času od začetka uporabe pri naših psih opazili pozitivne spremembe.

Našim strankam želimo namreč ponuditi izključno izdelke najvišje kakovosti, ki dajejo opazne rezultate.


Najbolj prodajani izdelki:

 • MULTIFLEX
  MULTIFLEX
  30,0056,00
 • JOINT POWDER PLUS
  JOINT POWDER PLUS
  30,0056,00
 • BLUTPULVER
  BLUTPULVER
  16,00