Košarica Posebna ponudba Naročilo zaključeno

Imate mladega psa? {{customer_first_name}}?
Juniorflex spodbuja razvoj sklepov pri mladih psih!


Pohitite in pridobite 30% popust!
Močni sklepi že od začetka

Dragocene hranilne snovi podpirajo zdrav razvoj sklepov in tako zagotavljajo dolgoročno veselje do gibanja vse do starosti.

Krepitev imunskega sistema

Dodan je vitamin C v prahu, ki ga psi zelo dobro prenašajo – brez kislega stresa za želodec. Vitamin C je tudi soodgovoren za dober razvoj sklepov in zmanjšuje dovzetnost za okužbe in vnetja.

Cenovno dostopno zdravje

Povprečni mlad pes med 11 – 20 kg telesne teže potrebuje 2 merilni žlički na dan, kar pomeni, da je naš izdelek obstojen cele 4 mesece.

Najboljša kakovost

Naš prah iz zelenoustne školjke vsebuje dragoceno meso školjk + uporabljamo puferski vitamin C namesto askorbinske kisline za zaščito občutljivega pasjega želodca.

Juniorflex je bil ustvarjen posebej za mladiče v starosti od 5-18 mesecev. Vsebuje zelenoustno školjko, ki je ena pomembnejših sestavin za tvorbo sklepnega hrustanca in sinovialne tekočine. Dodan je tudi Vitamin C, ki poskrbi za boljšo prebavo in krepi imunski sistem.

Zelenoustna školjka je naravni izdelek z Nove Zelandije, ki vsebuje veliko hranil, koristnih za zdravje sklepov mladih psov, kot so glukozamin in hondroitin, nenasičene maščobe, omega 3 ETA, -6, -9 in različni drugi minerali. Zelenoustna školjka spodbuja normalno delovanje pasjih sklepov in pomaga lajšati težave z otrdelimi in bolečimi sklepi, kar je pogosto pri mladih in rastočih psih. Kot naravni vir hondroitina je pomemben gradnik za sklepni hrustanec.

Vitamin C podpira široko paleto funkcij v telesu psov. Spodbuja močan imunski sistem in vsebuje antioksidante, ki ščitijo telo pred prostimi radikali, ki nastanejo s presnovo v telesu. Vitamin C pomaga tudi pri tvorbi kolagena (močnih, gobastih tkivnih vlaken hrustanca, vezi, kit in kosti), ki so bistvenega pomena za zdravo rast sklepov. Mladički in mladi psi pogosto doživljajo stres, bolezen in poškodbe, znano pa je, da se v tem obdobju naravna zaloga vitamina C v psu izčrpa, zato je priporočljivo dodajanje le tega, ki ga telo  zelo potrebuje. Vitamin C European Pet Pharmacy je v obliki kalcijevega askorbata, ki se odlično absorbira v telo in hkrati zelo nežno deluje na prebavni sistem, zato je primeren tudi za pse z občutljivim želodcem. 

Sestavine:  
Zamrznjeno posušen prašek zelenoustne školjke z Nove Zelandije
Kalcijev askorbat
Vsebina izdelka: 204 g
Doziranje
Primešajte k obroku enkrat dnevno (merilna žlička je priložena).
Manjši psi/mački do 10 kg 1 merilna žlička
Psi 10-20kg 2 merilni žlički
Psi 20-30kg 3 merilne žličke
Psi 30 -40 kg + 4 merilne žličke