Košarica Posebna ponudba Naročilo zaključeno

Stop {{customer_first_name}}! Omega 3 za sijočo dlako in močne blazinice tačk!

Za pse vseh starosti. Visoko koncentriran in najboljše kakovosti.

Izkoristite ponudbo in prihranite: 30 % popust
Izboljšanje kakovosti kože in dlake

Uporaba esencialnih maščobnih kislin se je izkazala za posebno učinkovito pri psih z atopijskim dermatitisom, bolečim ekcemom ali drugimi kožnimi boleznimi.

Protivnetni učinek

V več raziskavah je dodajanje prehranskega dopolnila omega 3 maščobnih kislin pokazalo znatno izboljšanje hoje in bolečine pri artritičnih psih.

Znan po pozitivnih učinkih na

– Srce in kardiovaskularni sistem
– delovanje možganov
– oči
– vnetja
– mišično-skeletni sistem

Kakovosten izdelek

Številne pasje hrane vsebujejo samo omega 3 iz rastlinskih virov saj je to lažje in ceneje. Pri nas porabljamo ribje olje in ga obdelamo zelo skrbno, da ohrani večino pozitivnih lastnosti.

Omega-3-maščobne kisline imajo pomembno vlogo, saj podpirajo vse glavne telesne funkcije pri psu. Telo jih v zadostnih količinah ni sposobno proizvesti samo, zato je bistvenega pomena, da jih pes dovolj zaužije s prehrano. Na daljši rok je zelo pomembno, da je v telesu njihovo pravilno ravnovesje, čeprav se pomanjkanja ne opazi takoj. Najbolje prebavljivi viri omega-3-maščobnih kislin so ribja olja hladnovodnih rib (npr. losos, tuna ipd). Omega-3 kapsule European Pet Pharmacy pa so narejene izključno iz sardin in divjih inčunov, saj te vsebujejo manj kontaminantov kot ostale hladnovodne ribe, ker se hranijo neposredno s planktonom, zato je kvaliteta teh olj bistveno višja.

Maščobne kisline odločilno vplivajo na sijaj in bujnost pasje dlake, saj pospešijo mikrocirkulacijo krvi v koži. Ob tem hkrati preprečujejo pojavljanje suhe kože. Ključne so tudi za uravnavanje alergijskih reakcij in dober imunski sistem. Pomagajo lahko tudi pri boleznih srca in ožilja.

Omega-3 European Pet Pharmacy vsebuje eikozapentaenojsko (EPA) in dokozaheksaenojsko (DHA) kislino  (omega -3 maščobni kislini), ki odločilno prispevata tudi k normalnemu delovanju srca in možganov, k zdravemu ravnovesju krvnih celic in normalnemu vidu. Prav tako omega-3 spodbuja zdrave in funkcionalne sklepe. Omega-3 maščobne kisline so namreč bistvene za regeneracijo in delovanje telesnih celic.

Za najbolj optimalne rezultate priporočamo, da omega-3 pri dodajanju k prehrani, združite z izdelki Multiflex, Juniorflex ali Joint Improvement iz ponudbe European Pet Pharmacy.

Sestavine:
ribje olje (sardine in inčuni), želatina, vlažilec (glicerol) za kapsule

Količina na kapsulo:
ribje olje – 1000 mg
maščobne kisline –  550 mg (EPA 330 mg, DHA 220 mg)
druge maščobne kisline – 450 mg (nasičene 300 mg, mono-nenasičene 150 mg)
Energetska vrednost na kapsulo: 38kJ / 9kcal
Doziranje:
Primešajte k obroku enkrat dnevno.
Manjši psi/mački do 15 kg 1 kapsula
Psi 16-30 kg 2 kapsuli
Psi 31 kg + 3 kapsule
Vsebina izdelka 180 kapsul