Košarica Posebna ponudba Naročilo zaključeno

Elektroliti, ki poživijo vašega psa.

Zdaj imate na voljo 30% popust!

1. Skladiščenje mineralov

Pomaga psom obnoviti zaloge mineralov in tako nadomestiti pomanjkanje vode (dehidracijo).

2. Izboljša učinkovitost

Spodbuja hitro regeneracijo po naporih in je zato idealen po športnih aktivnostih.

3. Hitro spet v formi

V primeru bruhanja in driske – zagotavlja energijo in veže vodo v telesu pri dehidraciji, odpravlja hipoglikemijo. Pozitivno vpliva in skrajšuje čas trajanja driske.

4. Plus magnezij

Kompenzira povečano potrebo pri visokih temperaturah in vlažnosti okolja. Spodbuja delovanje mišic + zmanjšuje dovzetnost za trganje in nateg mišičnih vlaken.

Rehydration dopolnilo je namenjeno zadostitvi najpomembnejših elektrolitov in mineralov, potrebnih za obnovo po različnih vzrokih izčrpanosti kot so dehidracija, akutna driska, toplotna kap, intenzivni treningi, po porodih in podobnih situacijah, kjer se dogaja velik ali dalj časa trajajoč napor. Ob tem namreč telo izgubi velik delež snovi, ki jih potrebuje za normalno delovanje, te pa je potrebno čimhitreje in čimbolj učinkovito nadomestiti.

Zasnovano je tako, da vašemu psu v trenutku zagotovi potrebna hranila in najpomembnejše elektrolite. Je odličen dodatek med poletnimi meseci, ko pes potrebuje veliko vode. Služi tudi kot dodatek (zmešan z vodo) za hitrejšo regeneracijo po različnih naporih, zato je zelo primeren za zelo aktivne pse v razičnih športih ali razstavne pse, ki v poletnih mesecih opravijo veliko aktivnosti ali razstav na prostem, kjer je prisotna vročina. V takih primerih priporočamo, da dodatek Rehydration uporabljate skupaj z dodatkom Sport iz naše ponudbe izdelkov European Pet Pharmacy.

Sestavine: glukoza, maltodekstrin, kalijev klorid, kalcijev citrat, natrijev klorid, natrijev citrat, magnezijev sulfat, cinkov sulfat

Količina na merilno žličko – 10 g (15 ml)

Glukoza – 4,9 g

Maltodekstrin – 3,3 g

Kalij – 200 mg

Natrij – 160 mg

Kalcij – 120 mg

Magnezij – 60 mg

Cink – 2 mg

Klorid – 330 mg

 

Vrednost hranil / 100 g: 

Proteini – 0%

Pepel – 8 %

Ogljikovi hidrati – 82 %

Maščobe – 0 %

Voda – 4 %

Energija – 328 kcal

 

Doziranje:

Majhen pes / mačka do 10 kg:   1 žlička

Pes 10-20 kg:  2 žlički

Pes 20-30 kg   3 žličke

Pes 30-40 kg +  – 4 žličke

 

1 merilno žličko zmešajte z 0,5 litra vode, 2 merilni žlički  z 1 litrom vode in tako naprej. Žival naj ima to vedno na razpolago. Priporočena količine mora biti zaužita v roku 24 ur.