Košarica Posebna ponudba Naročilo zaključeno

Dodajte to svojemu naročilu {{customer_first_name}} in prihranite 30 %!Senior, ščiti sklepe in upočasnjuje proces njihovega staranja.
Za pse starejše od 7 let.
1. Meso zelenoustne školjke

Naš prah pred predelavo liofiliziramo. Le tako lahko ohranimo zdrave sestavine.

2. Vsebuje spirulino

Superživilo se odlikuje z izjemno sestavo beljakovin, vitaminov, mineralov in encimov.

3. L-arginin

Izboljšuje prekrvavitev srca, uravnava raven sladkorja v krvi, zavira kopičenje maščob, povečuje naravno rast mišic in podpira imunski sistem.

4. Skupaj smo močnejši

Trio mangana, glukozamina in hondroitin sulfata zavira encime, ki razgrajujejo hrustanec, in spodbuja naravno presnovo hrustanca. Rezultat: vrhunski sklepi do visoke starosti!

Za starejšega psa oziroma “seniorja” se smatra žival, ki je v zadnji tretjini svoje pričakovane življenske dobe. Večina psov tako za seniorje velja po dopolnjenem 7 letu, nekatere, predvsem večje pasme pa še prej, okoli 5-6 leta.
Za to obdobje so nekatere težave, ki se pojavijo pri psih (in mačkah) povsem običajne in so podobne kot pri ljudeh. Zaradi manjše telesne aktivnosti je lahko zmanjšana gostota kosti (ki so posledično bolj krhke), gibanje je oteženo in počasnejše, sklepi pa otrdijo. Slabše je tudi delovanje nekaterih organov kot so srce, ledvice in jetra. S starostjo slabi tudi imunski sistem, zato so starejši psi bolj nagnjeni k različnim okužbam.
Za zmanjšanje možnosti takšnih težav oziroma za njihovo omilitev, pa lahko največ storimo sami, z dobro prehrano in zadostnim vnosom dodatkov ki jih pasje telo potrebuje.

Senior je posebej razvit izdelek, ki je namenjen starejšim psom (od cca 7 let) in pomaga ohranjati optimalno stanje telesa, saj deluje kot podpora sklepom in imunskemu sistemu. Pomaga pri ohranjanju zdravega hrustanca, ligamentov, tetiv, ter skrbi za mobilnosti sklepov. Vsebuje vse esencialne sestavine, ki jih telo starejšega psa potrebuje.

Za še dodaten boost vašemu seniorju, priporočamo kombiniranje dodatka Senior s kapsulami Omega – 3 iz naše ponudbe izdelkov European Pet Pharmacy.

Sestavine
Glukozamin sulfat 2kcl
Metilsulfonilmetan (MSM)
Hondriotin sulfat
Liofiliziran prašek iz zelenoustnih školjk
Spirulina alge
L-Arginin
Kalcijev askorbat (vitamin C)
Mangan
Količina na merilno žličko – 1,4 g (2 ml)
Glukozamin – 400 mg
MSM – 400 mg
Zelenoustna školjka – 250 mg
Spirulina – 150 mg
Hondroitin – 100 mg
L – arginin – 200 mg
Vitamin C – 50 mg
Mangan  – 11 mg
Doziranje
Primešajte k obroku enkrat dnevno (merilna žlička je priložena).
Manjši psi/mački do 10 kg 1 merilna žlička
Psi 10-20kg 2 merilni žlički
Psi 20-30kg 3 merilne žličke
Psi 30 -40 kg + 4 merilne žličke
 Vsebina izdelka 140 g