JOINT POWDER PLUS

30,0056,00

Delivery Time: not specified
(3 mnenja strank)

Joint powder plus je namenjen psom, ki imajo težave pri gibanju, trpijo za artritisom, komolčno ali kolčno displazijo ter za podporo in lažje okrevanje psov po operaciji sklepov.
Pri vseh teh težavah, ki lahko resno vplivajo na kakovost življenja živali, imata kombinacija in medsebojno delovanje vseh kakovostnih sestavin v izdelku učinek blaženja ali hitrejše regeneracije prizadetih delov. Glukozamin, hondroitin in MSM, ki je naravni vir žvepla, so pomembne snovi ki jih telo potrebuje za izgradnjo ter obnovo sklepnega hrustanca, vezi in celic.

Joint powder plus je specializiran 100% naraven, premium kakovosti izdelek iz Švedske. Blagodejno in protivnetno deluje na sklepe in vodi do večje mobilnosti pri psih ki imajo težave pri gibanju, trpijo za artritisom, kolčnih ali komolčni displazijah, izpahu pogačice, pomaga pri otrdelih, bolečih sklepih ter zelo uspešno spodbuja proces celjenja po operacijah, kot so raztrganine križnih vezi, hernija diska in podobnih težavah gibalnega aparata. 

Kombinacija in medsebojno delovanje vseh kakovostnih sestavin v izdelku ima predvsem  zdravilni učinek. Glukozamin, kondroitin in MSM (organsko žveplo metilsulfonilmetan) so pomembne snovi ki jih telo potrebuje za izgradnjo ali obnovo sklepnega hrustanca, vezi in celic.

 

Sestavine za merilno žličko 1,3 g (1,7ml)
Glukozamin 2KCl – 400 mg
MSM – 400 mg
Zelenoustna školjka – 250 mg
Hondroitin sulfat – 100 mg.
Hidrolizat kolagena tipa II –  100 mg
Hialuronska kislina – 15 mg
Kalcijev askorbat (Vitamin C) – 35mg

 

Doziranje
Primešajte k obroku enkrat dnevno (merilna žlička je priložena).
Manjši psi/mački do 10 kg 1 merilna žlička/1 tableta
Psi 11-25kg 2 merilni žlički/2 tableti
Psi 26-40kg 3 merilne žličke/3 tablete
Psi 40 kg + 4 merilne žličke/4 tablete
 Vsebina izdelka 140 g/310g/200 tablet

 

Velikost

140g (prah), 310g (prah), 200 tablet

3 mnenja za JOINT POWDER PLUS

  1. Ciril

    Super dodatek. Naši najstarejši psički (labradorec, 13 let) močno izboljšal gibanje, predvsem vstajanje z blazine, kar ji je pred jemanjem dodatka že povzročalo težave. Odličen je tudi za naša mlajša psa, kot dodatek nekajkrat na mesec.

  2. Tanja

    Edini dodatek, ki je do sedaj naši psički dejansko pomagal, pa smo jih dali že kar nekaj čez… Zelo zadovoljna!

  3. Iva

    Imamo 9 let starega labradorca, ki ima artritis in stare poškodbe sklepov. Preizkusila sva Joint improvement. Izdelek resnično deluje, pri nas se je začelo izboljševati že po 5ih dneh jemanja 😃 zato smo se odločili, da bomo redni uporabnike res odličnega izdelka 😃 priporočam ga vsem, ki imajo starejše pse in težave z gibanjem 😃

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja