MULTIFLEX

30,0056,00

Delivery Time: not specified

Je izdelek, ki pomaga pri ohranjanju zdravih in popolnoma funkcionalnih sklepov vključno s hrustancem, tetivami, ligamenti in kostnimi celicami oziroma pri vzdrževanju dobre kondicije gibalnega aparata na splošno. Namenjen je predvsem odraslim psom od približno 18 meseca do 7 let. Primeren je za vse pse, tako aktivne in tekmovalne kot tudi družinske pse. Pri blažjih bolečinah v sklepih, lahko multiflex deluje tudi kurativno, saj omili simptome in daje očitne rezultate. 

Multiflex je skrbno izbrana mešanica močnih hranil, ki so bistvenega pomena za ohranjanje zdravih in popolnoma funkcionalnih sklepov telesa, skozi aktivno pasje življenje. Ima hitre in učinkovite rezultate, deluje tako, da ščiti in skrbi za zdravo strukturo sklepov, vključno s hrustancem, tetivami, ligamenti in kostnimi celicami, kar prispeva k aktivnemu in nebolečem življenju vašega hišnega ljubljenčka.

Izdelek Multiflex je zasnovan tako, da so sestavine pomešane na optimalnih ravneh, za maksimalno absorpcijo v telo z minimalnimi izgubami. Zato ste lahko prepričani, da imajo vaši ljubljenčki korist od vseh pozitivnih elementov v naši mešanici.

Multiflex se priporoča za odrasle pse med 1,5 in 7 leti ter aktivne pse, saj preprečuje in lajša bolečine v sklepih  zaradi zelo aktivnega gibanja, igranja ali fizičnih naporov sklepov nasploh.

Sestavine:
Glukozamin sulfat 2kcl
Metilsulfonilmetan
Liofiliziran prašek zelenoustnih školjk
L-arginin
Hondroitin sulfat
Kalcijev askorbat (vitamin C)
Mangan
Količina na merilno žličko – 1,4 g (2 ml)
Glukozamin – 400 mg
MSM – 400 mg
Zelenoustna školjka – 250 mg
L – arginin – 200 mg
Vitamin C – 50 mg
Mangan  – 11 mg
Doziranje
Primešajte k obroku enkrat dnevno (merilna žlička je priložena).
Manjši psi/mački do 10 kg 1 merilna žlička
Psi 10-20kg 2 merilni žlički
Psi 20-30kg 3 merilne žličke
Psi 30 -40 kg + 4 merilne žličke
 Vsebina izdelka 140 g
Teža 140 g
Velikost

140g (prah), 200 tablet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MULTIFLEX”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja