JUNIORFLEX

39,00

Delivery Time: not specified

Juniorflex je dodatek, ki pomaga pri tvorbi sklepnega hrustanca in sklepne tekočine, krepi imunski sistem in skrbi za boljšo prebavo.

Ustvarjen je posebej za mladiče in mlade pse v starosti 5 – 18 mesecev. V tem starostnem obdobju pes odrašča in se razvija najbolj intenzivno, zato je zelo pomembno da ima na voljo dovolj primernih hranil za zdrav telesni razvoj. Zaradi optimalnega razmerja sestavin, Juniorflex zadosti potrebam telesa v teh  kritičnih mesecih.

Juniorflex je bil ustvarjen posebej za mladiče v starosti od 5-18 mesecev. Vsebuje zelenoustno školjko, ki je ena pomembnejših sestavin za tvorbo sklepnega hrustanca in sinovialne tekočine. Dodan je tudi Vitamin C, ki poskrbi za boljšo prebavo in krepi imunski sistem.

Zelenoustna školjka je naravni izdelek z Nove Zelandije, ki vsebuje veliko hranil, koristnih za zdravje sklepov mladih psov, kot so glukozamin in hondroitin, nenasičene maščobe, omega 3 ETA, -6, -9 in različni drugi minerali. Zelenoustna školjka spodbuja normalno delovanje pasjih sklepov in pomaga lajšati težave z otrdelimi in bolečimi sklepi, kar je pogosto pri mladih in rastočih psih. Kot naravni vir hondroitina je pomemben gradnik za sklepni hrustanec.

Vitamin C podpira široko paleto funkcij v telesu psov. Spodbuja močan imunski sistem in vsebuje antioksidante, ki ščitijo telo pred prostimi radikali, ki nastanejo s presnovo v telesu. Vitamin C pomaga tudi pri tvorbi kolagena (močnih, gobastih tkivnih vlaken hrustanca, vezi, kit in kosti), ki so bistvenega pomena za zdravo rast sklepov. Mladički in mladi psi pogosto doživljajo stres, bolezen in poškodbe, znano pa je, da se v tem obdobju naravna zaloga vitamina C v psu izčrpa, zato je priporočljivo dodajanje le tega, ki ga telo  zelo potrebuje. Vitamin C European Pet Pharmacy je v obliki kalcijevega askorbata, ki se odlično absorbira v telo in hkrati zelo nežno deluje na prebavni sistem, zato je primeren tudi za pse z občutljivim želodcem. 

Sestavine:  
Zamrznjeno posušen prašek zelenoustne školjke z Nove Zelandije
Kalcijev askorbat
Vsebina izdelka: 204 g
Doziranje
Primešajte k obroku enkrat dnevno (merilna žlička je priložena).
Manjši psi/mački do 10 kg 1 merilna žlička
Psi 10-20kg 2 merilni žlički
Psi 20-30kg 3 merilne žličke
Psi 30 -40 kg + 4 merilne žličke

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “JUNIORFLEX”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja