ZELENOUSTNA ŠKOLJKA

35,00

Delivery Time: not specified

Zelenoustna školjka je morska školjka iz Nove Zelandije in vsebuje številna hranila, koristna za zdravje sklepov, kot so glukozamin in hondroitin, nenasičene maščobe, omega – 3 ETA -6, -9 in minerale. Poleg glukozamina je najbolj znana sestavina v v spektru prehranskih dopolnil za krepitev delovanja sklepov. 

Za mlade pse, ki rastejo, priporočamo, da zelenoustno školjko mešajo v kombinaciji z vitaminom C iz naše ponudbe izdelkov European Pet Pharmacy, da zagotovimo potrebne sestavine za izgradnjo močnejšega imunskega sistema in zdravih sklepov.

Zelenoustna školjka je školjka, ki se pojavlja le na območju Nove Zelandije. V njej so posebne aktivne sestavine, ki pripomorejo k normalnemu delovanju sklepov in uspešno preprečujejo in blažijo bolečine v sklepih. Poleg tega ima še širok spekter drugih blagodejnih učinkov na telo.
Vsebuje številna hranila, koristna za zdravje sklepov, kot so glukozamin in kondroitin, nenasičene maščobe, omega 3 ETA, -6, -9 in različne minerale. 

Zelenoustna školjka je koristna za:
– gradnjo in regeneracijo kosti in sklepov,
– krepitev vezivnega tkiva,
– stabilnost in elastičnost vezi in kit,
– optimalen razvoj skeleta pri mladih živalih,
– krepitev vitalnosti pri starejših živalih,
– lajšanje in odpravljanje kožnih bolezni in alergij.

Čeprav nekatere snovi iz seznama sestavin izdelka Zelenoustna školjka European Pet Pharmacy, živali proizvajajo same, se s starostjo proizvodnja upočasni, organizem pa jih še vedno potrebuje enako ali več. Posledica zmanjšane proizvodnje teh elementov pa lahko privede do preobremenitve sklepov, zmanjšanja viskoznosti sklepne tekočine in posledično pospešene obrabe sklepov.

Ker je zelenoustna školjka European Pet Pharmacy naravni izdelek, izdelan le iz najvišje možne kvalitete razpoložljive zelenoustne školjke, je primeren za vse starostne skupine psov in mačk.

Izpostavili bi:
– mladičke in mlade pse, (prispeva k pravilnemu razvoju sklepov),
– pse s povečano vsakodnevno obremenitvijo,
– starejše pse, katerih organizem ne proizvaja več glukozamina,
– mačke, saj je zelenoustna školjka naraven vir tavrina, ki je nujno potreben za vzdrževanje celotnega organizma mačke!

Za mlade pse, ki rastejo, priporočamo, da zelenoustno školjko mešajo v kombinaciji z vitaminom C, tako da zagotovimo potrebne sestavine za izgradnjo močnejšega imunskega sistema in zdravega skeleta.

Sestavine:
Liofiliziran prašek iz Zelenoustnih školjk
Tabletni pripomočki (mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat, mangnezijev stearat, silicijev dioksid)
Količina na tableto (0,9 g): Zelenoustna školjka – 500 mg
Doziranje:
Ena (1) tableta na 20 kg telesne mase / dan

 

Izdelek vsebuje 120 tablet.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ZELENOUSTNA ŠKOLJKA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja